Koulu alkoi. Ei yhtään kiinnostaisi. Neljä tuntia koulussa ja jo nyt tuntui, että olisi ollut siellä ainakin kolme kuukautta. Sama paska alkoi. Muutama uusi oppilas ja pari vanhaa lähtenyt. Hyvä vaan. Luokalla oli muutenkin liian vähän poikia. Ja mä kun olen aina luullut, että suurin osa kokeista on miehiä.

Koko päivä samaa paskaa selitystä mitä viime vuonna. Käytiin läpi opintosuunnitelmat ja opiskelijan oppaat ja koulun järjestyssäännöt ja kaikki sama paska. Ihan kuin oltaisiin ekalla luokalla. Kyllä me nyt saatana osataan jotenkin käyttäytyä ja osataan kyllä ihan itse katsoa, että mitä me opiskellaan. Ja vuosi alkaa vielä yhteisillä aineilla. Vitutus alkoi heti. Saatana fysiikkaa, matikkaa, äidinkieltä ja muuta paskaa. Saatana se matikan maikkakin sellanen juoppo kilipää, että hermo menee. Saa nähdä miten tämä vuosi alkaa.
Kai sitä pitäisi mennä nukkumaan, että jaksaa huomenna katsella sitä kilipäätä. Katsotaan millaista tilitystä huomenna lähtee kun joutunut sitä katselemaan ja kuuntelemaan. Se vaan ei tajuu!